Έκδοση βιβλίου από Κώστα Σίδερη

Πρόκειται για ένα εντελώς ιδιαίτερο βιβλίο, τόσο ως προς το περιεχόμενο, όσο και ως προς τον εξομολογητικό, άμεσο και χαλαρό τρόπο γραφής του. Απευθύνεται κυρίως (αλλά όχι μόνο) σε όσους κινούνται στον χώρο των επιχειρήσεων με οποιαδήποτε ιδιότητα, από εκείνην του ιδιοκτήτη, μέχρι του manager (σημερινού ή επίδοξου) και του απλού εργαζόμενου.

Το βιβλίο είχε εκδοθεί αρχικά υπό διαφορετικό τίτλο το 2002 με μικρότερη ύλη και είχε σημαντική επιτυχία. Τώρα βγαίνει εμπλουτισμένο με πολύ και σημαντικό νέο υλικό. Βασίζεται αποκλειστικά στις εμπειρίες του συγγραφέα (των σχεδόν 35 ετών στον χώρο των επιχειρήσεων με διάφορες ιδιότητες), και μέσα από γλαφυρή διήγηση και σχολιασμό πραγματικών περιστατικών, αναπτύσσεται η οπτική του και δίνονται συμβουλές σε μια πλατιά γκάμα θεμάτων. Αυτά εκτείνονται και πέραν των καθαρά επιχειρησιακών και ακουμπούν ευρύτερα ζητήματα, όπως της θρησκείας, της έννοιας της προοδευτικότητας, του ευτυχιας και ισορροπίας, του μεγαλώματος των παιδιών, της μόδας, κλπ.

Καλύτερη ανάλυση (π.χ. πίνακα περιεχομένων, αποσπάσματα, κλπ.) μπορείτε να βρείτε στην σελίδα του βιβλίου στο Facebook εδώ. Η κεντρική διάθεση γίνεται από τον εκδοτικό οίκο Οσελότος (www.ocelotos.gr), στον οποίο μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονικά την παραγγελία σας πατώντας εδώ. Κριτικές αναγνωστών και συνέντευξη τού συγγραφέα μπορείτε να δείτε εδώ. Το βιβλίο υπάρχει διαθέσιμο και σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία (Public, Ιανός, Πολιτεία, Πρωτοπορεία, Ευριπίδης, κλπ). Για αγορές από εταιρεία μπορείτε να απευθυνθείτε στον ίδιο τον συγγραφέα, μέσω της σελίδας επικοινωνίας μας.