Δωρεάν αξιολόγηση επιχειρήσεων + Έξτρα προσφορά

Η σημερινή κρίση τού κορωνοϊού έχει φέρει πολλές πιέσεις στις επιχειρήσεις, αλλά έχει δώσει και την ευκαιρία για επανεξέταση τής οργάνωσης, των λειτουργιών και τού τρόπου διοίκησής τους. Τελικός στόχος η περαιτέρω ανάπτυξη και βελτίωση τής κερδοφορίας. Γιατί καλύτερα αποτελέσματα δεν φέρνει μόνο η αύξηση τού τζίρου, αλλά και ο περιορισμός των δαπανών, η αύξηση τής παραγωγικότητας, η έγκαιρη και σωτή ενημέρωση, η επέκταση τής μηχανοργάνωσης, ο σωστός προγραμματισμός στην παραγωγή και τα logistics, η απλοποίηση και τυποποίηση διαδικασιών, το σωστό οργανόγραμμα, η καλύτερη ταμειακή διαχείριση, η αποφυγή επισφαλειών, η διατήρηση σωστού επιπέδου αποθεμάτων κι ένα σωρό άλλα.

Το γραφείο μας σας προσφέρει τώρα την δυνατότητα για μία δωρεάν βασική αξιολόγηση των ανωτέρω, που γίνεται με την συμπλήρωση ενός απλού ερωτηματολογίου μέσα σε 10 λεπτά. Το ερωτηματολόγιο ζητάει κάποια βασικά στοιχεία για την εταιρεία και βγαίνει σε δύο εκδοχές: μία για μεγάλες επιχειρήσεις και μία για μικρομεσαίες (όχι, όμως, πολύ μικρές). Η διάκριση μεταξύ των δύο δεν εξαρτάται μόνο από τον τζίρο, αλλά και την πολυπλοκότητα, που αφορά π.χ. τον αριθμό κλάδων / δραστηριοτήτων, το είδος τής εταιρείας (π.χ. παραγωγική, εμπορική, υπηρεσιών, έργων, κλπ), τον αριθμό εργαζομένων, κλπ. Εσείς διαλέγετε το σενάριο που κρίνετε ότι σας ταιριάζει περισσότερο. 

Η αξιολόγηση γίνεται στο πνεύμα τής υπηρεσίας μας Business Check Up που περιγράφεται αλλού. Ένα γενικό ερωτηματολόγιο, βέβαια, δεν μπορεί να υποκαταστήσει μια τέτοια, από κοντά και σε σαφώς μεγαλύτερο βάθος και εύρος, εξέταση τής επιχείρησης από έμπειρο σύμβουλο. Ωστόσο, η εικόνα που μας δίνει είναι απόλυτα ενδεικτική τής γενικής κατάστασης τής εταιρείας και σίγουρα μπορεί να αποτελέσει την βάση για περαιτέρω σκέψεις. Να διευκρινήσουμε εδώ, ότι η αξιολόγηση δεν αφορά και την βιωσιμότητα ή την οικονομική υγεία τής εταιρείας, γιατί αυτό θα απαιτούσε λεπτομερή οικονομικά δεδομένα, που δεν είναι δυνατόν να ομαδοποιηθούν, παρά μόνο σε πολύ γενικό επίπεδο, οπότε και δεν υπάρχει νόημα. Αν σας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να το δούμε κατά περίπτωση.

Και μία σημαντική έξτρα προσφορά μας: για τις επιχειρήσεις τής Αττικής προσφέρουμε χωρίς χρέωση μια συνάντησή μας για την ανάλυση των αποτελεσμάτων τού ερωτηματολογίου που συμπληρώσατε, αλλά και για ό,τι άλλο σας απασχολεί αυτήν την εποχή.

Μην αμελείτε λοιπόν. Αν σας ενδιαφέρει η αξιολόγηση τής εταιρείας σας από ειδικό σύμβουλο, με ή χωρίς την έξτρα προσφορά μας, συμπληρώστε εδώ το ερωτηματολόγιο για μικρομεσαίες επιχειρήσεις ή εδώ για μεγάλες επιχειρήσεις. Εμείς δεσμευόμαστε ότι μέσα σε 2 μέρες από την λήψη τής συμπληρωμένης φόρμας θα σας έχουμε στείλει την αξιολόγηση και τις παρατηρήσεις μας. Είναι σίγουρο ότι θα σας ωφελήσουν.